Modele de scoici

Scoicile sunt numite și bivalves tocmai pentru că au cochilia formată DIN Două valve, Prinse între ELE printr-un ligament élastique. Scoica face parte dintr-o Familie numeroasă și ramificată, CEA a moluștelor. Această Familie reprezintă, după artropode, a doua Mare grupă de nevertéréate (animale fără schelet), existând peste 50,000 de astfel de specii. Scoicile se găsesc Atât în râuri, lacuri, Cât și în mări și oceane. Ca toate moluștele, scoicile au corpul moale, dar sunt dotate cu o Manta, în Care se production substanțele DIN Care se formează cochilia. Aceste moluște își creează respectivul înveliș de protecție DIN carbonat de calciu, astfel că respectiva cochilie continuă să crească PE toată durata nebe animalului. Studiul scoicilor se numește conchiliologie. Puteţi realiza şi MICI Ornamente pentru masă Dacă puneţi nisip în pahare sau borcane, alături de lumânări şi Naomi scoici. […] Citeşte şi Decoraţiuni INEDITE. Cum să aduci Marea în casă cu Bani puţini […] şi ramele Foto pot fi transformate în decoraţiuni Care să vă amintească de valurile mării. Luaţi o ramă Foto şi Aplicaţi un Strat de adeziv sau chiar lac de mobilă, presăraţi Rapid nisip peste suprafaţa Ramei şi îndepărtaţi apoi excesul. Lipiţi şi PE la colţuri Naomi scoici.

Dacă aveţi Flori prin casă, puteţi cosmetiza şi ghivecele. Cu acelaşi adeziv puteţi LIPI scoicile de vasul de lut, fie PE întreaga suprafaţă, fie doar pe partea Superioară. Dacă CEI MICI au întrecut măsura și au Strâns prea multe scoici, atunci încercaţi să decoraţi Rama unei Oglinzi. Şi de Data aceasta vă puteţi folosi de ajutorul unui adeziv. Moluștele cu cochilie se regăsesc, conforme planului de mai sus, în subîncrengătura Conchifera, mai precis în clasa Gasteropodelor, Scafopodelor și Bivalvelor. Aveți nevoie de un felinar, de preferat Alb sau albastru deschis. Și neapărat să fie cu pereți DIN sticlă și închis etanș. Presărați nisip, ceva mai puțin de jumătate din capacitatea felinarului, așezați o lumânare în mijloc şi asezonați cu o STEA de Mare sau scoici.

Puteți păstra felinarul PE masă, PE un Raft și chiar să-l agătați de perete. La lăsarea serii, aprindeți lumânarea și veți avea parte de o atmosferă intimă. Un felinar drăguț, albastru PAL, Găsiți la IKEA, la prețul de 25 de lei. La crochetmodèles JYSK Găsiți și modele de felinar DIN sticlă, la 20 de lei. Aceste cochilii sidefate, alături de perle, sunt produse în mod Natural de moluștele bivalve, iar Omul a profitat de-a lungul anilor de această caracteristică a scoicilor. Perlele se formează Când un Corp străin (orice, de la un grăunte de nisip pana la un parazit) pătrunde între cele Două cochilii ALE moluștei. Odată blocat înăuntru, obiectul străin este înconjurat de calciu și izolat. Oamenii au reușit să FACA scoicile să producă perle la comandă, prin introducerea unor materiale între valvele scoicilor. Simplu și ușor de făcut. Aceste litere, décorer cu scoici în diverse forme şi mărimi se realizează în câțiva pași simpli, iar CEI MICI vor fi încântați de ce pot realiza cu scoicile strânse la Mare.

Aveți nevoie de o literă sau mai multe, Dacă doriți să realizați o decorațiune cu un cuvânt. Literele se găsesc în crochetmodèles de Arte plastice. Dacă sunteți DIN București, le Găsiți la crochetmodèles de PE Calea griviței, peste Drum de Facultatea de Arte décoratif și Design, la prețul de 9 Lei per bucată.